ОСОБЛИВОСТІ ВИКЛАДАННЯ КУРСУ ЗА ВИБОРОМ «НУТРИЦІОЛОГІЯ» НА КАФЕДРІ ПРОПЕДЕВТИКИ ВНУТРІШНЬОЇ МЕДИЦИНИ
DOI:
https://doi.org/10.24061/2413-0737.XIX.4.76.2015.257Анотація
Майбутньому лікарю в сучасних умовах необхідно вміти аналізувати середовище, в якому знаходиться пацієнт, та виокремлювати фактори, що впливають на його здоров'я. Одним із таких факторів є харчування. Студенту пропонується елективний курс «Нутриціологія», метою якого є поглиблення і узагальнення студентами знань про основні харчові продукти, їх енергетичну цінність, режим харчування, визначення особливостей раціонального і лікувального харчування.
##submission.downloads##
Номер
Розділ
Ліцензія
Авторське право (c) 2017 Н.В. Зозуляк
Ця робота ліцензованаІз Зазначенням Авторства 3.0 Міжнародна.
Автори залишають за собою право на авторство своєї роботи та передають журналу право першої публікації цієї роботи на умовах ліцензії Creative Commons Attribution License, котра дозволяє іншим особам вільно розповсюджувати опубліковану роботу з обов'язковим посиланням на авторів оригінальної роботи та першу публікацію роботи у цьому журналі.
Автори мають право укладати самостійні додаткові угоди щодо неексклюзивного розповсюдження роботи у тому вигляді, в якому вона була опублікована цим журналом (наприклад, розміщувати роботу в електронному сховищі установи або публікувати у складі монографії), за умови збереження посилання на першу публікацію роботи у цьому журналі.
Політика журналу дозволяє і заохочує розміщення авторами в мережі Інтернет (наприклад, у сховищах установ або на особистих веб-сайтах) рукопису роботи, як до подання цього рукопису до редакції, так і під час його редакційного опрацювання, оскільки це сприяє виникненню продуктивної наукової дискусії та позитивно позначається на оперативності та динаміці цитування опублікованої роботи (див. The Effect of Open Access).